novosti mediji  
 
 

 

 

Kozara ima novog predsjednika

Na večeras održanoj Vanrednoj Skupštini FK Kozara dosadašnji predsjednik FK Kozara Dmitrović Nebojša, koji je uspješno vodio klub u prethodne dvije godine, podnio je ostavku. Za novog predsjednika FK Kozare jednoglasnom odlukom delegata Skupštine izabran je Jovica Bulović, magistar arhitekture iz Gradiške.

U, vjerujemo uspješnom vođenju kluba pomagaće mu i nova uprava FK Kozara, koja je na prijedlog novog predsjednika FK Kozara jednoglasno izabrana od strane delegata. Novu upravu čine, pored predsjednika Bulović Jovice, Pejić Vlado, Biščević Muhamed, Dević Ranko, Majdanac Momčilo, Šurlan Gordan, Đurić Goran, Bijelić Goran i Škorić Vaso.

 

 

25. 06 2015.
 

Neriješeno u Gradišci

U utakmici posljednjeg 26. kola I lige Republike Srpske odigranoj danas na Gradskom stadionu u Gradišci pred oko 300 gledalaca Kozara i Krupa podijelili su bodove odigravši neriješeno 1-1.

Gosti iz Krupe na Vrbasu bolje su ušli u utakmicu i već u 5. minuti šut isprobava Paštar, a malo zatim pokušava i Stijepić. Ipak nakon prvih deset minuta inicijative Krupe, Kozara slaže redove i kreće organizovano prema golu Krupe. U 13. minuti nakon odlične asistencije Ozrena Perića gosti zadnjim naporom blokiraju šut Dujakovića, a malo zatim nakon kornera Makitan je zamalo neprecizan. Brzonogi Kovljen u par navrata bježi odbrani Krupe i u 24. minuti nakon jednog takvog prodora srušen je u šesnaestercu Krupe i sudiji Vidakoviću nije preostalo ništa drugo nego da pokaže na bijelu tačku. Ozren Perić sigurno pogađa jedanaesterac i Kozara vodi sa 1-0. Nastavlja Kozara sa napadima i pored vođstva, ali Dujaković i Kovljen propuštaju šanse i na poluvrijeme se odlazi sa minimalnim vođstvom Kozare.

I drugo poluvrijeme gosti otvaraju agresivnije i najprije pokušava Stijepić, ali njegov šut završava visoko iznad gola. Šut isprobava i Đukanović, ali je Đakušić siguran. Povukla se Kozara prerano što gosti koriste i nakon perioda bolje igre, u 75. minuti Skopljak postiže gol za izjednačenje. Do kraja utakmice pokušavaju fudbaleri Kozare da povedu.Pokušava Mirković glavom, a malo kasnije i nogom, ali bezuspješno. I Krupa pokušava iz kontranapada, ali rezultat se ne mijenja i utakmica završaca sa neriješenim rezultatom 1-1.

Ovom utakmicom završeno je prvenstvo u I ligi Republike Srpske u sezoni 2014/15. Čestitke našim fudbalerima i stručnom štabu na svemu prikazanom u ovoj sezoni.

Krupa: Grković R., Ducanović S., Stjepanović N., Savić S. (od 76. min. Malinović S.), Stijepić S. (od 65. Mazalica M.), Skopljak D., Jovičić A., Stanojčić M., Kuzmanović I. (od 46. min. Cvijanović O.), Đukanović Ž., Paštar M..; trener: Slobodan Starčević, nisu igrali: Damjanović N., Vuković D., Šamara Z., Vasic N.

FK Kozara: Đakušić S., Škorić O. (od 76. min. Popović A.), Petrović O., Dujakooviić S (od 85. Kovačević I.)., Majdanac G., Mirković I., Perić O. (od 66. min. Glišić D.), Makitan I., Kovljen S., Gavrić N., Kovačević M., trener: Timarac Stojan, nisu igrali: Bojanić M., Makitan N., Ilić B., Srndović M.

Galerija slika sa utakmice...

 

06. 06 2015.