novosti mediji  
 
 

 

 

Pobjeda nad Dubravama

Fudbaleri Kozare danas su na Graskom stadionu u Gradišci odigrali prvu prijateljsku utakmicu u okviru priprema za novu sezonu u I ligi Republike Srpske. Pred oko 200 gledalaca savladana je ekipa Dubrava sa 1-0 golom Neđe Šuke u 70. minuti.

Šef stručnog štaba Igor Janković izveo je dvije kombinovane ekipe u dva poluvremena, bez nekoliko povređenih prvotimaca. Iako tek na počeku priprema, obe ekipe su odigrale čvrstu i zanimljivu utakmicu, uz nekoliko šansi za gol sa obe strane.

Sljedeću provjeru fudbaleri Kozare imaće u srijedu 23. 07. 2014. godine u Kozincima protiv Bratstva.

 

19. 07. 2014.
 

Izvučeni takmičarski brojevi

Danas su u Banja Luci izvučeni takmičarski brojevi za takmičenje u I ligi Republike Srpske u predstojećoj 2014/15 sezoni.

U 1. kolu, 16. 08. 2014. godine FK Kozara će na Gradskom stadionu u Gradišci ugostiti novog prvoligaša Tekstilac iz Dervente, a kompletan raspored pogledajte ovdje...

 

 

18. 07. 2014.
 

Šuka i Ilić pojačavaju napad

Dok su pripreme za početak sezone u punom zamahu, FK Kozara pojačava svoje redove. Neđo Šuka (Donji Srem, Rudar Prijedor, Sutjeska) i Bojan Ilić (Ilirija) od danas su novi fudbaleri Kozare.

Oba fudbalera igraju u napadu, a prvu priliku da se predstave gradiškoj publici imaće u nekoj od prijateljskih utakmica koje su pred fudbalerima Kozare.

Prvu prijateljsku utakmicu u sklopu ovih priprema fudbaleri Kozare će odigrati protiv Dubrava u subotu 19. 07. 2014. godine na Gradskom stadionu u Gradišci. Utakmica počinje u 18 h.

 

15. 07. 2014.
 

Kozara krenula

Fudbalski klub Kozara započeo je danas sa pripremama za početak prvenstva. Šefu stručnog štaba Igoru Janković javio se 21 fudbaler koji će braniti boje Kozare u narednom prvenstvu u I ligi Republike Srpske. Redove Kozare napustili su Jandrić i Kojić, dok je prvo novo ime u redovima Kozare pridošlica iz slovenačke Ilirije Ilić Bojan.

Kozara će kompletne pripreme odraditi u Gradišci,  uz odigravanje nekoliko prijateljskih utakmica i učešće na dva turnira. Početak prvenstva zakazan je za 16. 8. 2014. a i u ovoj sezoni Kozara će imati visoke ambicije, ali prvenstveno uz igrače iz svog pogona i afirmaciju mladih igrača.

Prilog Info+ kanala Gradiška (video)

 

07. 07. 2014.